Opkøb metaller

Metalskrot i alle størrelser


Hos Jern & Skrot opkøber vi jern- og metalskrot – både store og små genstande. Således kan vi også tage os af større opgaver indenfor skrotning af metal, hvilket eksempelvis kan være hele biler.


Når vi har modtaget dit metalskrot sender vi det videre til et firma, som står for at nedbryde og genanvende dette, således dit metalskrot kan få nyt liv.


Vi kører rundt i 2 biler, der indsamler metalskrot i Odense og på resten af Fyn. Du skal derfor blot henvende dig til os, hvorefter vi har mulighed for at afhente dit metalskrot.


Vi har mange kunder, der vender tilbage igen og igen, og vi sørger altid for at give en konkurrence dygtig pris på skrotning af metal.

 

God pris på metalskrot


Når du indsender metal til skrotning, giver vi dig altid en skarp pris på dette, således du kan få lidt ekstra i pengepungen. Herefter sender vi metal til skrotning, hvorfor hele processen er nem og bekvem for dig.


Hvis du ønsker at høre mere om skrotning af metal, eller hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på 40 13 78 06.